Málta

Három kicsi sziget a Földközi tengeren. Kellemes éghajlat, kristálytiszta tenger, forró homok, lenyűgöző természeti csodák. Hegyes-völgyes „csupalépcső” szűk kis utcák, élő történelem, barátságos emberekkel. Kicsit angol, kicsit keleti, kicsit nyugati, kicsit mediterrán. Földrajzi elhelyezkedése és történelme miatt számos nemzet hagyta lábnyomát kultúráján, ami igazán izgalmas hangulatúvá varázsolja ezt a kis világot. Az utcákon bolyongva ne csodálkozz, ha különböző világok és kultúrák keveredésével találkozol. Remek hely a kikapcsolódásra és a tanulásra egyaránt. 

 

Fedezd fel Te is!

 

Tölts el egy vagy akár több hetet Máltán, kellemes pihenéssel és aktív nyelvtanulással. Partneriskolánkkal karöltve azon dolgozunk, hogy az angolt minél közelebb hozzuk hozzád. Egy finom nyaralás, délelőtt és délután összekötve egy kellemes angol foglalkozással. Kell ennél jobb?

Szinte ugyanannyi pénzből, mintha elmennél nyaralni, az angolodat is fejleszted éles környezetben, idegen nyelvű tanároktól tanulva. Mehetsz egyedül vagy a családoddal is, hiszen felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt tudunk foglalkozást biztosítani.

 

http://pause.hu/upload/1479232032_gomb_sarga_tanf_2.pnghttp://pause.hu/upload/1479232011_gomb_sarga_alt_info_2.png http://pause.hu/upload/1479232019_gomb_sarga_arak_2.png http://pause.hu/upload/1479232026_gomb_sarga_elerhetoseg_2.png

 

A nyelviskola maga, Sliema belvárosában fekszik, néhány perc sétára a tengerparti sétánytól, a Promenade-tól egy hangulatos, kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel teli pici téren. A modern, többemeletes épületben 44 légkondicionált tanterem, multimédia terem, interaktív nyelvstúdió, gyermek játszószoba, közös társalgó, könyvtár, számítógépterem és VIP-szint áll a nyelvtanulók rendelkezésére, továbbá ingyenes wifi-hozzáférés az épület egész területén.

Az intézmény több, mint 30 éve működik, a sziget egyik vezető nyelviskolájaként, ISO minősítéssel rendelkezik, és hivatalos Cambridge nyelvvizsga központ.

http://pause.hu/upload/1479224170_malta4.jpg

Az oktatás hatékonyságát az iskola saját nyelvoktatási módszere garantálja, amelynek főbb jellemzői:

 • a tanárok egyéni oktatási stílusának, kreativitásának megnyilvánulása, motiválása
 • minél differenciáltabb csoportbeosztás
 • beszédcentrikus órák, a tanulók maximális ösztönzése a kommunikációra, az önálló kifejezésmódra
 • a módszer alkalmazával a nyelvtani hibák minimális előfordulása
 • példákon keresztül történő magyarázatok előtérbe helyezése a nyelvtani szabályokkal szemben
 • kellemes hangulatú órák, kötetlen légkör megteremtése

 

http://pause.hu/upload/1479224437_In%20Class_007_kicsi.jpg

 

Miért minket válassz?

A kurzus mellett minden mást is lefoglalunk és elintézünk Neked, amire a tartózkodásod vagy nyaralásod alatt szükséged lehet (szállás, transzfer, szabadidős programok stb). Továbbá segítséget nyújtunk a kint-tartózkodásod alatt is, amennyiben igényled, szóval nem maradsz egyedül. Az ügyintézés, rugalams és egyszerű, a szervezés pedig teljes körű. Az utazás repülővel történik egész évben folyamatosan indulnak járatok Budapestről Máltára.

 • magas színvonalú, a minőséget előtérbe helyező, hatékony nyelvoktatást magasan képzett, tapasztalt és kreatív tanárok végzik
 • sokszínű kínálat, igény esetén akár személyre szabott tanfolyamok illetve tematika
 • speciális ajánlat: egyéni, gyermek-, diák- és családi, valamint üzleti és szaknyelvi kurzusok
 • egész évben, folyamatosan, a jelentkezők létszámától függetlenül induló kurzusok
 • egyéni igények maximális figyelembe vétele

És miért Málta?

 • izgalmas helyszín változatos és vonzó idegenforgalmi kínálattal
 • egész évben kellemes éghajlat
 • érdekes kultúra, gyönyörű környezet
 • közvetlen repülőjárat Budapestről, kitűnő közbiztonság

 

http://pause.hu/upload/1479232032_gomb_sarga_tanf_2.pnghttp://pause.hu/upload/1479232011_gomb_sarga_alt_info_2.png http://pause.hu/upload/1479232019_gomb_sarga_arak_2.png http://pause.hu/upload/1479232026_gomb_sarga_elerhetoseg_2.png

 

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás