Csoportlétszám

Az alábbi  csoportfajtákban tanulhatsz nálunk.
Neked melyik a legszimpatikusabb?
 
 
A csoport létszáma nagyban befolyásolja a nyelvtanulást. A nyelvet ugyanis elsősorban begyakorolni lehet és csak másodsorban megérteni. Tehát amíg az órákon csak a tanár beszél, te meg aktívan figyelsz, addig nem fogsz túl sokat haladni előre. Azonban amint elekezdesz benne ténylegesen résztvenni, egyből tapasztalni fogod az eredményt. Éppen ezért nem mindegy, hogy az ember hány fős csoportban kezd bele a nyelvtanulásba. Minél kisebb a létszám, annál gyorsabban és hatékonyabban tudsz fejlődni. Mi pontosan ezért nem indítunk 6-12 fős csoportotkat. Szerintünk az alábbi létszámok a leghatékonyabbak.
 
 

Az egyéni oktatást abban az esetben ajánljuk neked, ha valami konkrét dologra szeretnél felkészülni etap jelleggel vagy egyedi a tudásod, például sokkal jobban beszélsz mint írsz, ezért az írást szeretnéd javarészt gyakorolni. Akkor is ajánljuk, ha sürget az idő, vagy ha egyszerűen nem szívesen tanulsz együtt másokkal. Természetesen a kitűzött célodat így fogod a leggyorsabban elérni.

 

 

A két fős létszám garantálja a kiemelkedően gyors haladást, így a csoporthoz képest kevesebb időre lesz szükséged ugyanannyi tananyag elsajátításához. Akkor is ezt ajánljuk, ha a pároddal, vagy egy barátoddal képzeled együtt a tanulást. Intenzitását tekintve szinte egyéni oktatásnak számít, egy jó partnerrel szárnyalhattok. Ha ketten jöttök együtt, rögtön jár Nektek 8% folyamatos kedvezmény a Baráti kedvezményünk miatt.

 

 

A csoportos tanfolyam nálunk 4 fős. Az alacsony csoportlétszám megengedi, hogy az elméleti tudást megfelelően begyakorolhassátok. Tapasztalatunk szerint maximum 5 főig tud egy nyelvóra "interaktív" maradni, nagyobb létszám esetén, inkább már csak az elmélet dominál. Csoportban ez a legjobb amit választhatsz. Szóval a rendkívüli előnye az általános 6-12 fős csoportokkal szemben az órai aktivitás.

 

 

 

Speciális esetben indítunk 3 vagy 5 fős csoportot is. Egyéni igények és kérések esetén a kurzusok óraszámaitól is eltérhetünk. Te elmondod az igényedet, mi pedig kitaláljuk neked, hogyan valósíthatod azt meg.

 

Nézd meg melyik iskola van hozzád a legközelebb

A konkrét tanfolyamokat és az árakat az alábbi linkre kattintva tekintheted meg

 

Kérdezni szeretnék

100 Órás Nyári Szuperintenzív Anyanyelvi Angol Gyerektábor Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás