Nyelvtanfolyam típusok

 
 

Általános nyelvtanfolyam - ez a leggyakoribb típus. Intenzitása általában heti 2x2 óra. Ezeken az órákon egy általános tankönyv segítségével lépésről-lépésre építkezünk az adott nyelvi szinten. A kurzus lényege a folyamatosságban a sok gyakorlásban és a beszélgetésekben rejlik. A kommunikációt a Pause Story Book segítségével fejlesztjük az órákon.

Nyelvvizsga felkészítés - speciális tankönyvek és hanganyagok segítségével készítünk fel a szóbeli és az írásbeli nyelvvizsgára. A fő feladat a típusfeladatok begyakorlása és a rutin szerzés. A felkészítő kurzus végén hallgatóink próba nyelvvizsgázhatnak - a valódi nyelvvizsga pár nappal.

Senior oktatás  - korban érettebb hallgatóinknak ajánljuk, akiknek már nem célja egy esetleges nyelvvizsgaszint elérése, inkább hobbiból, vagy éppen utazásaik végett szeretnének idegen nyelvet tanulni. Ezek az órák könnyített tanmenetűek.

Nyelvtani rendszerező - a kurzus célja a nyelv alapkövének, a nyelvtan ismeretének elsajátítása, újra átvétele. Azoknak ajánljuk, akik nem érzik biztosnak nyelvtani ismereteiket.

Kommunikációs tréning - ezen a tanfolyamon kizárólag a kommunikációs készség, a szókincsbővítés, a hallás utáni értés és a beszédtechnika fejlesztése áll a középpontban.

Üzleti nyelv - gyakorlatilag egy speciális kommunikációs tréning, egy adott üzletág szakzsargonjaira építve, amit kiegészítünk levélírással és munkahelyi anyagok, prezentációk előkészítésével.

Segítség, nyaralok! - két hetes intenzív tanfolyam, amely felkészít egy külföldi nyaralás során adódó helyzetekre - étteremben rendelés, taxi hívás, útbaigazítás kérése, szállodafoglalás stb.

Intenzív - inkább nyáron jellemző, heti 5x4 órás, azok számára ajánljuk, akik fele vagy akár harmad idő alatt szeretnék elsajátítani egy teljes nyelvi szintet (pl.: A2-B1). Egy intenzív tanfolyam elvégzése után érdemes a tanulást normál ütemben folytatni, hogy a gyorsan felszedett tudásnak legyen ideje valójában elülni. 

Ha még nem tudod, hány fős csoportot választanál nézz be a "Választható csoportlétszám" menüpontba vagy kattints ide -> VÁLASZTHATÓ CSOPORLÉTSZÁM

 

 

Induló tanfolyamaink

 

 

 
 
 
 

Kérdezni szeretnék

100 Órás Nyári Szuperintenzív Anyanyelvi Angol Gyerektábor Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás