Tankönyveink

 
 
Az alábbi tankönyveket általános kurzusainkon használjuk, a nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamainkat speciálisan adott vizsgára felkészítő tankönyvcsomagból állítjuk össze.   
 
 
 
 
 
Az MM Publications kiadó legújabb nyelvkönyv csomagja, ami rengeteg aktualitást és interaktív feladatot tartalmaz. A tankönyveket leginkább a lendület és a frissesség jellemezi, ami miatt könnyeddé válik a nyelvtanulás belőlük. A sorozat a teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfokú nyelvtudásszintig kíséri el használóit. Érdekes témákkal és jó nyelvtani felépítéssel segít minket a tanulásban.


A német Huber kiadó a világ legnagyobb és legszélesebb körben elterjedt német tankönyvkiadója. A „Tangram Aktuell” sorozat egy modern koncepcióban felépített tananyag, amelynek segítségével mindenki hatékonyan és korszerű módszerekkel sajátíthatja el a német nyelvet.


A „Café Creme” egy háromszintes, fiatal felnőttek, illetve felnőttek számára készült francia nyelvi kurzus. Minden szinthez tartozik kurzuskönyv, munkafüzet, tanári kézikönyv, hangkazetta és CD.A „Colores” egy kiváló spanyol nyelvkönyv, a hétköznapi élet témáival és rengeteg szituációs gyakorlattal. Korszerű, beszélt nyelvi szókincset ad, magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokkal.A „Progetto Italiano” a legkomplettebb olasz nyelvkönyv a piacon, bőséges gyakorló anyaggal és ország ismereti tudni valókkal. Izgalmas tankönyv, öröm belőle tanulni.

Kérdezni szeretnék

100 Órás Nyári Szuperintenzív Anyanyelvi Angol Gyerektábor Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás