Pause Story Book

 

Aki nyelvet szeretne tanulni, tudja jól, hogy nem mindegy milyen segédletek használatával teszi, és hogy melyik milyen hatékonyan működik. Ebben szerettük volna segíteni hallgatóinkat, és ezért kitaláltunk egy gyakorló módszert, ami jól kiegészíti az összes normál tematikájú tankönyvet.

Könyvünkben a gyakorlást érdekes történetek segítségével tesszük izgalmasabbá, hiszen idegen nyelven az ember épp hogy az új, érdekes információk miatt szeretne tudni. A történetek egyébként rövidek, és különböző módszereket használunk a feldolgozásukra.

Amolyan memóriajátékként lehetne elképzelni az egészet, ami egyáltalán nem megerőltető, csak a figyelmünk szükséges hozzá, nem kell közben tanulnunk semmit. Sőt! Határozottan tilos!

http://pause.hu/upload/1454603562_konyv%20webre%20dontott_keskeny.png

A módszer lényege az ismétlésekben rejlik, és hogy hatékonyan gyakoroltatja mind a négy nyelvi készséget* külön-külön, és együtt is. (*beszéd, hallás utáni értés, írás és olvasás)

Használatával a célunk az, hogy megalapozva egy jó hangulatú atmoszférát, a nyelv logikáját ne csak megértsük, hanem elsősorban begyakoroljuk és természetesnek érezzük használatát.

 

„Mint gyermekként, amikor még nem táblázatokból tanultunk beszélni…”

 

 

Nézd meg melyik iskola van hozzád a legközelebb

A konkrét tanfolyamokat és az árakat az alábbi linkre kattintva tekintheted meg

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás