Kihelyezett Céges Oktatás

 
 
A kihelyezett céges oktatás általában a megrendelő telephelyén zajlik. Rendszerünk jól átlátható és rugalmas, az oktatás kényelmesen az Önök időbeosztása szerint történik. Tanáraink képzettségére és gyakorlottságára nagy hangsúlyt fektetünk, mert szerintünk ez a hosszútávú együttműködés legfőbb alapja.

A kihelyezett oktatás, a képzések egy speciális csoportjába sorolható. Cégen belül lehet egyénileg, csoportosan, vagy akár több csoporttal is tanulni. Ez általában a tanulók különböző szintje, vagy az eltérő nyelv igénye miatt szokott így lenni.

Ennek az oktatási formának a legfőbb előnye, hogy helyben történik. Általában a képzés teljesen olyan, mintha az iskolában történne, a fejlődés és a sok nevetés is garantált. Azonban külön igény esetén lehetőségünk van az órákat a cégére szabni. Például az általános tanmenet mellett üzleti kommunikációt vagy e-mail írást is gyakorolhatunk, ha arra van szükség. Jellemző ránk, hogy bármilyen speciális igénnyel is előállhat, mi találunk rá Önnek megoldást.

Céges oktatásról bővebben ide kattintva olvashat..

 

Néhány ügyfelünk akikkel már volt szerencsénk együtt dogozni:

Kérdezni szeretnék

100 Órás Nyári Szuperintenzív Anyanyelvi Angol Gyerektábor Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás