Általános Információk - Málta

 

http://pause.hu/upload/1479836506_inlingua%20School_006_kicsi.jpg

 

Fontos tudnivalók

Főszezon:
június 03 – szeptember 03.

Órák időpontja:
délelőtt és délután

Nyelvórák hossza:
egy tanóra 45 perc

Kurzusok indulása:
minden héten hétfőn

Maximális csoportlétszám:
10 fő, főszezonban 12 fő

Nyelviskola nyitva tartása:
H-P 08.30-17.00; főszezonban H 08.00-17.30, K-P 08.30-17.30

 

Jelentkezés

A kurzusokra való jelentkezés 2 munkanapon belül kerül visszaigazolásra, az egyéb foglalások (szállás, programok stb) a partnerekkel történő egyeztetést követően. A jelentkező a fizetés teljesítését követően a máltai nyelviskola által kiállított és küldött voucher felmutatásával jogosult a befizetett szolgáltatások igénybe vételére.

 

Árak

A nyelvi kurzusok, csomagok és a szállások árait, valamint a külön fizetendő illetve a vissza nem térítendő díjakat külön árlistánk tartalmazza. Az árakról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

 

Fizetés

A visszaigazolás és a számla megérkezése után 7 napon belül a számla teljes összege fizetendő közvetlenül a nyelviskola részére, banki átutalással, bankkártyával vagy online (e-mailben küldött linken keresztül). Az érkezés előtt több, mint 3 hónappal t9rténő foglalás esetén 20% vissza nem térítendő előleg fizetendő a visszaigazolást követő 7 napon belül, a maradék 80 % érkezés előtt 3 hónappal esedékes.

A fizetés elmulasztása esetén a foglalás törlésre kerül.

 

http://pause.hu/upload/1479836784_Gozo%20fungus%20rock_kicsi.jpg

 

Lemondás

A kurzus kezdete vagy a szállás elfoglalása előtt

min. 30 nappal történő lemondás esetén: a befizetett összeg 100 %-a

14-29 nappal történő lemondás esetén: a befizetett összeg 75 %-a

7-13 nappal történő lemondás esetén: a befizetett összeg 50 %-a

3-6 nappal történő lemondás esetén: a befizetett összeg 25 %-a

2 napon belül történő lemondás esetén: a befizetett összeg 0 %-a

fizetendő vissza a jelentkezőnek a vissza nem térítendő költségek (beiratkozási díj, betegbiztosítás, adminisztrációs költségek) levonásával

Családoknál illetve a nyelviskola szállóján történő szállás 28 nappal az érkezés előtti lemondása esetén 3 éjszakai szállásdíja kerül felszámolásra.

A foglalás módosítására minden esetben lehetőség van. 

 

Szintfelmérő

A felnőtt jelentkezők szintfelmérése az érkezés előtt online történik, 12 év alatti gyermekek esetében vagy szintén előzetesen digitális teszt formájában vagy személyesen a kurzus első napján.

 

Transzfer

A transzferek koordinációja és problémamentes lebonyolítása érdekében legkésőbb az érkezés előtt 7 nappal kérjük a járat adatait elküldeni.

 

Szállás családoknál

Családoknál történő elhelyezés esetén a szállást 11.00 és 23.00 között lehet elfoglalni és 15.00 óra előtt kell elhagyni. Ettől eltérő érkezési illetve távozási időpontot a szállásadóval előre le kell egyeztetni.

 

Gyermek és diák résztvevők

A Gyermek csomag programon egyedül részt vevő és családoknál elszállásolt 12 éven aluli gyermekek esetében kötelező a napi 24 órás felügyelet illetve a repülőtéri kíséret, melyet a csomag ára magában foglal. A 7-14 éves egyedül utazó résztvevő esetén a légitársaságoknál beszerezhető ’Unaccompanied Minor’ nevű nyomtatvány kitöltése szükséges, kötelező repülőtéri kíséretéért utanként 40 EUR-t számolunk fel.

A szülővel együtt Máltán tartózkodó Gyermek angol kurzus 12 év alatti résztvevői számára a tanfolyami órák ideje alatt biztosított a felügyelet.

A 18 év alatti, Máltán egyedül tartózkodó diákok szülei előzetesen kötelesek kitöltve és aláírva eljuttatni a nyelviskolához egy ’Parent / Guardian Consent Form’ nevű nyomtatványt.

Családoknál történő elszállásolás esetén a 13-15 év közötti diákok legkésőbb 22 óráig, a 16-17 éves diákok legkésőbb 24 óráig kötelesek hazaérni a szállásra.

 

http://pause.hu/upload/1479915162_Juniors_003_kicsi.jpg

 

Adók

Környezetvédelmi adó fizetendő minden 18 éven felüli vendég után bármilyen szálláshely igénybe vétele esetén, ennek mértéke 0,50 EUR / fő / éj, de max. 5 EUR (10 éj fölött).

A Máltai Kormány által 2017-ben esetlegesen bevezetésre kerülő bármilyen más adóért a nyelviskola nem vállal felelősséget, amennyiben erre sor kerül, úgy az a résztvevőt terheli.

 

Nyelvórai részvétel

A résztvevők kötelesek az órák min. 80 %-án megjelenni, ellenkező esetben a kurzusról való kizárásra kerülhet sor.

 

Magatartás

Nem megengedhető magatartás tanúsítása illetve a helyi szabályok megsértése (iskolában, szálláshelyen, nyilvános helyen stb) vagy családoknál történő elszállásolásnál az esti kimaradási idő be nem tartása esetén a nyelviskola fenntartja a résztvevő kurzusról, programból stb. kizárásának lehetőségét. Ebben az esetben a résztvevő semmilyen pénzvisszatérítésre nem tarthat igényt és idő előtti hazautazásának esetleges költségei is őt magát terhelik.

 

Biztosítás

Minden résztvevő köteles utazási, baleset- és betegbiztosítást kötni a kurzuson való részvételük idejére. Az iskola semmilyen felelősséget nem vállal lopás, kár- vagy baleset bekövetkezése esetén és kártérítésre nem kötelezhető.

 

Ünnepnapok

Ünnep- és munkaszüneti napokon az órák nem kerülnek megtartásra, az elmaradt órák pótlása a hét többi napján elosztva történik.

 

Szabadidős programok

Az iskola fenntartja a szabadidős programok módosításának jogát az időjárási viszonyoknak megfelelően vagy más, rajta kívül álló okból kifolyólag.

 

  http://pause.hu/upload/1479232032_gomb_sarga_tanf_2.png http://pause.hu/upload/1479232019_gomb_sarga_arak_2.png http://pause.hu/upload/1479232026_gomb_sarga_elerhetoseg_2.png http://pause.hu/upload/1479917980_gomb_sarga_nyito.png

 

http://pause.hu/upload/1479836660_Luzzu%20Marsaxlokk_kicsi.jpg

 

 

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás