Tanfolyamok, csomagok

 

Általános, üzleti, egyéni és nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamokon kívül, de azokon belül is számos különleges kurzust vagy tanulási formát kínálunk nyelvtudásod minél személyre szabottabb és hatékonyabb fejlesztése érdekében.

 

A kurzustípusok kiválaszátsával kapcsolatban keresse bizalommal kolléganőnket, aki segíteni fog megmondani, hogy melyik számodra illetve céljaidnak a megfelelő választás. Kolléganőnk elérhetőségét itt megtalálod.

 

Általános és üzleti kurzusok esetében választható egyéni, kiscsoportos (max. 6 fő) vagy csoportos (max. 10 fő) tanfolyam, illetve heti 20 vagy 30 órás, de akár intenzív (heti 40 órás) változat is, továbbá az egyéni és a csoportos órák kombinációja a választott óraszámon belül. Az ún ’longstay’ program min 8 hét időtartamú, nyári szünetet vagy hosszabb időt Máltán töltő érdeklődőknek ajánljuk.
A csoportlétszámok ritkán érik el a maximumot, általában 60-70 % a telítettség. Nincs minimum létszám, a kurzusok folyamatosan indulnak minden hétfőn, akár 1 fő részvétele esetén is!

 

http://pause.hu/upload/1479315357_in_class_kicsi_01.jpg

 

Az egyéni kurzusok esetén a tematika mindig a résztvevő igényei, tudása szerint kerül kialakításra, üzleti tanfolyamon belül pedig bármilyen szaknyelvi (idegenforgalmi, banki, műszaki stb) specializáció is kérhető. A nyelviskola különleges ajánlata az ún ’homestay program’, amikor a résztvevő a tanárjánál is lakik, így az órákon kívüli, gyakorlatilag folyamatos együttlét erőteljesebb és hatékonyabb nyelvi fejlődést tesz lehetővé. Páros formájának feltétele a két résztvevő nagyjából hasonló szintű nyelvtudása.

 

http://pause.hu/upload/1479315005_junior_07_kicsi.jpg

 

Gyermekeknek, diákoknak és családoknak szóló ’specialitások’:

Gyermek angol: 5-12 éves korosztály számára, heti 20 órában, külön programmal a még írni-olvasni nem tudó kicsik számára. Itt az elsődleges hangsúly a hallás utáni értés kialakítására, fejlesztésére esik, foglalkoztató füzet használatával rajzolnak, színeznek, ragasztgatnak a gyerekek, természetesen sok játékon, kreatív időtöltésen keresztül.

Szülő-gyermek kurzus-csomag: egy gyermek angol kurzust és a résztvevő gyermek valamelyik szülője számára az által választott, heti 20 órás általános vagy üzleti angol tanfolyamot tartalmazza, így a gyermek és a szülő ugyanabban az időben vesz részt az órákon.

Gyermek- és diákcsomag: szülő nélkül utazó, és nyelvtanfolyamon részt vevő gyermekek (5-12 év) és diákok (13-17 év) számára összeállított komplex csomag, amely a nyelvi kurzus mellett szállást teljes illetve félpanziós ellátással, transzfert, szabadidős programokat, és gyermekek esetében 24 órás felügyeletet is magában foglal.

     

http://pause.hu/upload/1479224603_In%20School_007_kicsi_2.jpg

 

És ha már nyelviskola, akkor a nyelvvizsga-felkészítő sem maradhat ki a programból: Cambridge vizsgaközpont lévén természetesen a különböző szintű illetve típusú Cambridge ESOL nyelvvizsgákra készülhetsz fel és tehetsz is rögtön sikeres vizsgát, de IELTS, valamint TOEFL nyelvvizsga-felkészítő csomagot is kínálunk. Az IELTS csomag min. 4 hetes, csoportos és 1 hetes egyéni, intenzív kurzus formájában is választható, míg a TOEFL csomag csak egyéni, intenzív kurzusként.

További információért vagy ha bizonytalan vagy, mit is válassz, hívj bátran, szívesen segítünk a  számodra és nyelvtanulási célodnak legmegfelelőbb tanfolyam kiválasztásában!

 

A kurzusok részletes listáját áraikkal együtt itt találod. (Részletes kurzuslista és árak)

A kurzus mellé választható opciók (amennyiben a csomag nem tartalmazza):

Szállás:

  • családoknál, 1 vagy 2 ágyas szobában, fél- vagy teljes panzióval
  • diákszállón, max 4 ágyas szobákban, fél- vagy teljes panzióval
  • 3-5 csillagos szállodákban vagy hostelben

Repülőtéri transzfer

Szabadidős programok, kirándulások

A transzfer és a szállások alapárait megtalálod árlistánkban (link), de bármilyen egyéni igényre külön ajánlatot küldünk.  

 

http://pause.hu/upload/1479232011_gomb_sarga_alt_info_2.png  http://pause.hu/upload/1479232019_gomb_sarga_arak_2.png http://pause.hu/upload/1479232026_gomb_sarga_elerhetoseg_2.png http://pause.hu/upload/1479917980_gomb_sarga_nyito.png

 

http://pause.hu/upload/1479836933_grand_harbour_malta_three_cities_kicsi.jpg

 

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Ingyenes Próbaóra Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás